Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


So Damn Easy Going - PROUD
Velkommen til Proud Filmfestival!
Event
So Damn Easy Going - PROUD

So Damn Easy Going - PROUD

Mens 18-årige Joanna desperat forsøger at finde måder at få sin ADHD-medicin på, forsøger hun på samme tid at finde ud af sine nyfundne følelser over for sin nye klassekammerat Audrey, og lige så vigtigt - sig selv.

//

Joanna er 18 og går i 2.G på gymnasiet. Hendes sind er som et blinkende lysshow - i medicinske termer kendt som ADHD. Hun kommer igennem dagen ved at have tilfældig sex med Matheus, tage svømmeture i den lokale pool og vigtigst af alt - hendes medicin. Da hun forsøger at fylde sin forsyning op på apoteket, får hun at vide, at der er for mange ubetalte regninger, og hun vil ikke kunne få sin medicin, før de tidligere er betalt. Med en arbejdsløs og deprimeret far, hvis sygedagpenge knap dækker huslejen, befinder hun sig i en desperat situation for at få sin medicin. Et behov, der eskalerer drastisk, da hun møder og forelsker sig i sin nye klassekammerat Audrey. Pludselig er Joannas syn på sig selv i direkte konflikt med hendes nyfundne følelser for Audrey, som tilbyder den kærlighed, som Joanna ubevidst har brug for og fortjener.