HOLD FØDSELSDAG I PARADIS

Hold din fødselsdag i Paradis

"Fødselsdag i Paradis" er en unik mulighed for at gøre din dag helt speciel.
Uanset om du bliver 30 eller 60 eller noget midt imellem, kan du holde din fest i paradisiske omgivelser.


Vi kan tilbyde rammerne til din særlige dag, hvor du helt selv vælger filmen og efterfølgende kan byde dine gæster på enten kagebord, brunch eller reception - eller noget helt fjerde! Ring til os med dine idéer, og vi kan tage en snak om hvordan vi gør din fødselsdag i Paradis helt særlig. Vi stiller selvfølgelig personale til rådighed, så det eneste du skal tænke på er, at fejre din dag med din familie og venner.

Kontakt os for at høre mere og booke!
Brev til Øst for Paradis fra en glad fødselar:

Mine gæster var begejstrede
Af Birthe Bjørslev

"I år valgte jeg at fejre min 65 års fødselsdag og dermed mit spring ind i pensionistlivet ved at invitere mine nære venner i biffen. I den rigtige bif: "Øst for Paradis," hvor der altid vises kvalitetsfilm i smukke kulturelle rammer med fravær af popkornsdunster. Jeg gjorde mig umage med at vælge film, for jeg ønskede, at filmen skulle have en særlig relevans til min aldersklasse. Og jeg ville ikke have, at vi efter forestillingen skulle vælte ud af biografmørket med alt for meget skyld og tyngde i sindet. Og sådan blev det heller ikke, vi blev siddende og sang med til "Lucy in the Sky….." som er afslutningssangen i filmen: "Across the Universe," med hele Beatles sangskat. Kan man ønske sig at være i et bedre selskab?
Jeg tror, det er ret vigtigt at gøre sig umage med at finde den rette film og det rigtige tidspunkt på dagen. Jeg valgte eftermiddagen, simpelt hen fordi det som pensionist er en mulighed. De få venner, der stadig er arbejdsføre, må så have en biograftur til gode til en aften.
Efter forestillingen havde jeg medbragt nogle sandwich og givet "baren" fri. Så der var også servering på. Jeg kunne helt holde fri og koncentrere mig om at pakke gaver ud. Vi var 24 personer, og der var rigelig plads til, at vi kunne sidde og snakke og drikke vin i et par timer. Der kom ganske vist andre folk, som skulle se andre filmforestillinger. Men det føltes helt ok, for lokalerne indbyder til, at der kan grines og debatteres og drikkes.
Alle mine gæster var simpelt hen så begejstrede for arrangementet. Og der var stor fleksibilitet og megen imødekommenhed fra personalet i Paradiset for at kreere en individuel tilpasset løsning netop til mig på min særlige dag.
Det er ikke sidste gang. Der ligger mange fødselsdage og lurer."