OMBYGNINGKig indenfor i dette indslag fraTV Aarhus om den seneste ombygning!


I 2009 lykkedes det at få kommunen til at droppe planerne om en ny Art Cinema på havnen og i stedet gøre Øst for Paradis i Paradisgade til byens officielle art cinema - med en mærkbar økonomisk støtte til ombygning og handicapadgang. Fra at handle om ren overlevelse, er det nu et spørgsmål om fremtidssikring - med stedets sjæl og atmosfære intakt. En omfattende ombygning af hele bygningen - herunder andre lejemål end biografens - blev sat i værk.

Denne renovering er godt i gang. 3 nye sale og ny foyer blev indviet i november 2012 og i marts 2014 blev den sidste sal - SAL E - udstyret med splinternye, brede stole og en helt ny digital projektor, så standarden er på sit højeste i alle 7 sale. Derudover har vi i 2015 åbnet helt nye toiletfaciliteter i den nederste etage.

Næste etape er færdiggørelse af elevator med handicapadgang til alle etager, ny og samlet café og billetsalg i stueetagen. Herefter følger senere renovering af gård og ankomstarealer.Klik her for at læse om hvordan du kan støtte biografens ombygning.Se flere billeder fra ombygningen
på Øst for Paradis' Facebookside