GAVEIDEER
Giv et stykke af Paradis til en, du holder af!
Vi har mange ting i Paradis, som måske kunne blive til gode gaveidéer.FILMOPLEVELSER
Køb et gavekort i biografen på et valgfrit beløb til Øst for Paradis og giv en uforglemmelig oplevelse til kæresten, børnene, vennerne, brudeparret, naboerne eller en, der trænger til en oplevelse i Århus' hyggeligste biograf!

Eller køb et gavekort online til print direkte her på hjemmesiden under punktet GAVEKORT i øverste menulinje.AKTIER TIL PARADIS - BLIV ENGEL
Du kan også give et aktiebevis i julegave - en smuk gestus og en gave som sikrer at byens art cinema bliver ved med at tilbyde unikke filmoplevelser også fremover. Desuden bliver man som aktiehaver inviteret til gratis forpremiere fleere gange om året.
Læs mere under punktet Paradisets Engle
JULEGAVER: Skal aktiebeviset gives som julegave, skal vi have din bestilling senest 18. december 2019 for at nå at udstede inden juleaften.


FILM PÅ DVD

Hos Øst for Paradis har vi også samlet rigtig mange af vores bedste filmoplevelser til salg på DVD. Priser fra 20 kr. Køb fx en god børnefilm som supplement til de obligatoriske Disneyfilm, og til manden der har alt, anbefaler vi en klassisk Jim Jarmusch-film.
Se udvalget HER.


PLAKATER MM.
Husk at du hos os også kan få et udvalg af flotte plakater til kun 20 kr.
Vi har et begrænset udvalg til salg direkte i biografen, men har et størrere udvalg til salg via hjemmesiden. Se udvalg HER.
Til den kreative har vi et fantastisk tilbud: For kun 30 kr. kan du købe 10 stk. plakater ubeset, som kan bruges til indpakningspapir, tegnepapir, hyldepapir, collager... kun fantasien sætter grænser!
Vi sælger også gamle billetruller med ca 500 billetter til kun 20 kr!