SPØRGSMÅL OG SVARBiografens adresse
Øst for Paradis
Paradisgade 9C
8000 Aarhus C

Billetbestilling
Billetter kan bestilles eller købes online via vores hjemmeside. Bestillinger kan også foretages via tlf: 86 19 31 22 i biografens åbningstid.

Ændring af billetbestilling
Du kan foretage ændringer i din bestilling ved at klikke på 'Din Bestilling' i hjemmesidens øverste menu-bjælke - eller klikke lige HER.

Refusion af købte billetter
Som udgangspunkt refunderer vi ikke købte billetter. Dog kan der gøres undtagelser, hvis man henvender sig i god tid i biografens billetsalg.

OBS! Vedr. events: Der kan ikke refunderes billetter til events, hvor køb er påkrævet i forbindelse med reservering.Åbningstider
Biografen åbner senest kl. 12.00 hver dag, eller 15 minutter før 1. forestilling hvis den ligger tidligere (se dagens program) og lukker ca. kl. 22:00.

Der er kun åbent for billetbestilling per telefon (86 19 31 22) i biografens åbningstid.

Parkering
Der er parkering i Paradisgade mod betaling, men der er rift om pladserne. Men der er mange andre parkeringsmuligheder tæt på:

Nærmeste P-hus: Der er et stort parkeringshus lige ved siden af, hvor maskinmesterskolen lå før. Indgang både fra Paradisgade og Borggade.

Alternativ: NAVITAS på havnen: 450 pladser

Øvrige parkeringsmuligheder i nærheden:
Nørreport: 80 pladser. Indkørsel fra Nørreport fra Arkitektskolen.
Magasins P-hus: 400 pladser, Indkørsel fra Åboulevarden
DOKK1 parkering: 540 pladser, Hack Kampmanns Plads 2


Kørestolsbrugere
Det er muligt at komme med elevator til alle etager.
Særlige pladser for kørestolbrugere er etableret i alle sale. Bestil din billet på billettelefonen, hvor du også kan få at vide hvilke pladser, der kan bruges til kørestolsbrugere.
For at finde ud af i hvilken sal filmen går, klik da på "Program/bestilling" øverst på siden og se under de enkelte tidspunkter.

Teleslynge
Der er teleslynge i alle sale.

Kontrolrapport
Her kan du se Øst for Paradis' kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen

Hvor længe spiller filmen i Øst for Paradis?
Vi kan aldrig med sikkerhed sige, hvor længe en film spiller i Øst for Paradis. Men en tommelfingerregel er, at film, der kun vises på eet tidspunkt, enten sent om aftenen eller tidligt på dagen, er på vej af programmet. Så her er det ved at være sidste udkald, hvis du gerne vil se den.

Hvorfor kan jeg ikke se programmet længere end til onsdag?
Vi lægger altid program om mandagen fra torsdag i samme uge til onsdag i næste uge. Vi kan desværre ikke før mandag formiddag oplyse, hvornår en film kommer til at spille. Og på det tidspunkt kan du også selv se det på hjemmesiden.

Hvornår kan jeg købe billetter til events og forestillingsrækker?
Det er som regel muligt at bestille/købe billetter til premierer, andre events og forestillingsrækker i god tid. Når vi lægger arrangementet op på vores hjemmeside under "Events", så er der også et link til billetbestilling. Ellers kan du også finde arrangementet under Program/Bestilling. Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER og vær blandt de første til at høre om nye arrangementer samt få direkte links til billetkøb.

Booking af sal eller leje af film
Kontakt venligst kontoret på tlf: 86 11 64 44, man-fredag 9:00-14:00 eller på kontor@paradisbio.dk for booking af særarrangement eller leje af film.


Fandt du ikke svar på dine spørgsmål her på siden, er du velkommen til at kontakte kontoret på mail: kontor@paradisbio.dk eller telefon: 86116444 alle hverdage mellem kl. 9:00-14:00.
Øst for Paradis vil gerne takke sine faste støtteydere: