PARADISETS ENGLE

Bliv en Paradisets engel - også lidt før tid


"Film er som mad - nogle gange er man sulten efter fastfood,
andre gange vil man gerne nyde noget stor gastronomi.
Tak til Øst for Paradis, fordi jeg ikke kun har burgere på nethinden"


René Thalund
Musiker i Nephew og en paradisets engel

Øst for Paradis har siden 1978 leveret store filmoplevelser til det aarhusianske publikum. Oplevelser, som kun er mulige, fordi biografen som den eneste i Aarhus er dedikeret til at vise film af høj kunstnerisk kvalitet, også selv om de ikke nødvendigvis er kommercielle kassesucceser.

Støtteforeningen Paradisets Engle A/S er et levende bevis på, at filmelskere ønsker at støtte, bevare og udvikle Aarhus' bedste biograf!


NY HJEMMESIDE: Paradisets Engle har fået sin egen hjemmeside! Besøg englene HERVIL DU OGSÅ VÆRE EN ENGEL?


Du kan selv blive en Paradisets Engel ved at tegne aktier i Øst for Paradis gennem støtteforeningen Paradisets Engle A/S. Det kan du gøre via Paradisets Engles egen hjemmeside! Besøg englene HERHVAD VIL DET SIGE AT VÆRE AKTIONÆR I PARADISETS ENGLE A/S?
De penge der indsamles via dit bidrag som aktionær går til at give økonomisk støtte til bevarelsen og udviklingen af Øst for Paradis. Derudover vil du, som aktionær i Paradisets Engle A/S, blive indkaldt til den årlige generalforsamling, blive inviteret til særlige filmvisninger, og fra tid til anden blive orienteret om de videre aktiviteter og nyheder både i Øst for Paradis og i Paradisets Engle A/S.
Aktien giver medejerskab i Paradisets Engle A/S og ret til én stemme pr. aktie på selskabets generalforsamlinger, der typisk afholdes slutningen af april/starten af maj hvert år.
Udover annoncering af generalforsamlingen i Stiften, vil aktionærer blive orienteret direkte om datoen for generalforsamlingen via Paradisets Engles Facebook-side, via biografens nyhedsbrev og via mail til de aktionærer, som har oplyst deres mailadresse.