Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Little Joe
Der er oplæg om bioetik v/ Ulrik Nissen, lektor i Teologi, Aarhus Universitet i forbindelse med visningen.
Event
Little Joe

Little Joe

Alice er planteforsker på et laboratorium, og arbejder på at skabe en helt ny stamme af røde, smukke blomster, hvis pollen kan gøre deres ejere lykkelige og kurere depression. Revolutionerende forskning, som det nok er værd at tage et par chancer for.

Hun beslutter sig for at kalde planten 'Little Joe' til ære for sin teenagesøn Joe, som hun er singlemor for. En dag smugler hun en af planterne med hjem, og Joe begynder nu at langsomt at ændre sig. Alice kan ikke tro, at den blomst, som hun selv har været med til at skabe til glæde for menneskeligheden, måske ikke er så harmløs, som den er udviklet til at være.

LITTLE JOE kryber ind under huden og vil ifølge Indiewire 'do for greenhouses what 'Psycho' did for showers'. Hovedrolleindehaver Emily Beecham vandt ved Cannes Film Festival 2019 prisen for bedste skuespillerinde for sin rolle i LITTLE JOE, og instruktør Jessica Hausner var nomineret til Guldpalmen.

"delikat satirisk plante-gyser"
5 stjerner - Soundvenue

"gennemtænkte og geniale valg"
5 stjerner - City Lights Filmblog

"fejende flot!
5 stjerner - Avisen.dk

"smittende og foruroligende"
5 stjerner - Moovy

"betagende"
5 stjerner - Cphculture

"forførende"
Information