Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Crystal Voyager - CIN
Event
Crystal Voyager - CIN

Crystal Voyager - CIN

Surf-klassikeren ’Crystal Voyager’ havde premiere i Sydneys famøse, bølgeformede operahus i december 1973, hvor den spillede for f ulde huse, inden den tog filmfestivalen i Cannes med storm. Gennem spektakulære billeder og musik formidler filmen hvordan det for ALVOR er at være hooked på krystallinske vandmasser og hvidt topskum. Et større high end euforiserende stoffer. Rock ’n’ roll!

Vi befinder os i en tid, hvor ungdomsoprørets frihedsidealer satte dagsordenen. Hvor strandene var hvide og rene og pigerne brune og bikiniklædte. Hvor håret var langt, og hvor inciterende beatmusik satte toner til et liv i ubekymrethed. Filmen stiller skarpt på legenden George Greenough, som bygger en båd, som ikke kan synke, så han kan sejle til ufremkommelige kyster i jagten på den perfekte bølge. Finalen er en uforglemmelig 23 minutter lang glidetur midt igennem brækkende dønninger, optaget med Greenoughs specialbyggede rygmonterede kamera og med Pinks Floyds ’Echoes’ på lydsporet.