Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Juleklip og børnefilm - fra 5 år
Julestue i Paradis! Klippe-klistre-værksted fra kl. 10, filmstart kl. 11.
Event
Juleklip og børnefilm - fra 5 år

Juleklip og børnefilm - fra 5 år

Vi holder klippe-klistre-dag, denne adventssøndag, hvor hele familien kan nyde en hyggelig formiddag/eftermiddag i Øst for Paradis' helt egen julestue i vores foyer fra kl. 10.00-13. Vi viser film i salene fra kl. 11.

Kom og vær med, når vi finder masser af ting frem, som kan omdannes til fabelagtigt julepynt.

Vi sælger glögg og små julekager og sætter børnefilm på, så man kan tage sig en pause fra julehjerte-klipperiet.Børnefilm fra 5 år:

CIRKELINE: HØJT FRA TRÆETS GRØNNE TOP
Instruktør: Jannick Hastrup

Det er jul, og musene og Cirkeline laver gaver, bager kager og drager til sidst ud efter et juletræ. På vejen hjem er de ved at fare vild i snevejret, men den lille nissealf hjælper dem, og alle samles til den helt store julefest.

DFI Distribution. Danmark 1970. 14 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

RITA OG KROKODILLE: SNEVEJR
Instruktør: Siri Melchior

Det har sneet. Rita og Krokodille skal ud og kælke. På bakken møder de Boris, som udfordrer dem til kælkekapløb. Men bakken er høj og stejl, og Rita tør ikke helt køre. Hun giver Krokodille skylden og smider ham af kælken. Da hun prøver at undskylde, er Krokodille allerede frosset til en glat istap. Pludselig begynder de begge to at glide ned af bakken, Rita oven på Krokodilles ryg! Rita er hunderæd! Men det er også sjovt. Vennerne vinder! Sammen.

DFI distribution. Danmark 2013. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


VITELLO KØBER EN VIDUNDERLIG JULEGAVE
Instruktør: Dorte Bengtson

Vitello ved jo godt, at det kun er de artige børn, der får julegaver. Og han har ikke været rasende artig i år. Men hvis han nu køber en vidunderlig julegave til Mor og fortæller hende om den, så vil hun sikkert glemme alt det uartige og købe en masse vidunderlige julegaver til ham…

DFI Distribution. Danmark 2018. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


SNOWYS JUL
Instruktør: Gustav Kvaal

Der er to dage til juleaften. Efter at have mistet både sin mor og sit hjem er en lille hundehvalp helt alene i en sneklædt verden. Heldigvis finder to børn den forfrosne hvalp, og de forsøger ivrigt at finde et trygt og godt hjem til Snowy, inden det bliver jul. "Snowys jul" er en klassisk animationsfilm om universelle temaer som sorg og savn, forventning og glæde.

DFI distribution. Norge 2004. 11 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


JOSEFINES BONDEGÅRD: JUL PÅ GÅRDEN
Instruktør: Emil Langballe

Det er snart jul, og den frække drillenisse Soffi laver ballade om natten. Josefine gør klar til julen ved at bage julekager og skrive ønskeseddel, men selvom det snart er jul, er der stadig en masse andet at gøre på gården. Familien skal udvide bestanden med nuttede tyrekalve, som skal slagtes og blive til lækre bøffer, når de er blevet store nok. Og så er der kommet nye, små kyllinger på gården.

DFI distribution. Danmark 2015. 14 min. Dansk tale. Tilladt for alle.