GÆSTEBOG OG FOTOGALLERI

Fotogalleri

Her kan du se billeder fra nogle af vores (mange) arrangementer i Øst for Paradis. Vi holder morgen-, formiddags- eller aftenpremiere stort set hver uge, og derudover har vi også mange andre særarrangementer. Du kan altid se, hvad vi har på programmet her.


STYKKER OG STUMPER I PARADIS

Collagedag den 29/1-2012 sammen med En Hemmelig KlubCollage-materiale-automaten:
JULEKLIP AF FILMSTRIBER - 2011
UNGARSK CHAMPAGNE OG POGASA TIL PREMIEREN PÅ HESTEN FRA TORINO.
GALLAÅBNING PÅ DEN KINESISKE FILMFESTIVAL "MADE IN CHINA" 2011.
A NIGHT IN PARADISE - 2011
DER DISKES OP TIL CHAMPAGNEBRUNCH.

PETER OLE PEDERSEN HOLDER OPLÆG OM KEN LOACH TIL PREMIEREN PÅ LOOKING FOR ERIC.
Der nydes et glas vin i caféen inden arrangementet går i gang


FAMILIEHYGGE TIL BABYBIO

Gæstebog

I Øst for Paradis er vi meget interesserede i at høre fra dig. Hvad enten du er stamkunde, nysgerrig eller helt ny gæst vil vi gerne have din mening om vores film, dine oplevelser i biografen, om vores arrangementer osv osv.

Skriv til os på kontor@paradisbio.dk
"Kære Øst for Paradis.

Jeg er gravid og skal føde til februar, og den sidste måneds tid har jeg nærmest været i panik over at jeg ikke vil kunne komme i Øst for Paradis (som viser de bedste film i Århus) under barsel. Så vidt jeg ved har I ikke tidligere haft noget ala Babybio.

Derfor syntes jeg at det er fantastisk at I har fået "Puslinger i Paradis" - og har gjort denne regnfulde fredag til en solskinsdag i mit sind! Glæder mig virkelig til at komme til arrangementet når Mini en gang kommer til verden. Super initativ!!!

De bedste hilsner
Line""En stor TAK
- for at bevare Paradiset i Paradisgade
Heldigvis var der aldrig tale om at flytte det til AROS - men selv det
at flytte det til kolossen på havnen var da også gysning nok
En STOR TAK og en STOR tillykke med rersultatet af Jeres fantastisk
dejlige arbejde - der fortæller os ældre - at der er krummer i ungerne
- TAK""Hej
Jeg var nede og se Brudte Favntag i tirsdags - god film - og jeg fik simpelthen en alletiders behandling, da jeg hentede billetterne søndag! To tommelfingre op herfra, og hvor er det fedt at høre, der endelig er kommet styr på fremtidsplanerne.""Hej Paradis
Vil bare lige sige tak for, at I er startet med baby bio - det er super dejligt at kunne komme i pradisbio med babyen også! Og en rigtig god idé at lægge det i weekenden, så barnets far også kan komme med - det er virkelig fedt.
Vi glæder os til de to første film og håber, der kommer flere!"
"Øst for paradis er ikke øst for paradis. Det er paradis. Fra haifa til nørrebro så jeg i dag, lørdag 13. marts. helt for fed oplevelse. eneste minus: at jeg sad to pladser fra den sødeste dejligste kvinde og ikke fik taget mig sammen til at sige hej til hende efter filmen. og hun havde oven i købet smilet på den helt fede smilende måde til mig før filmen. Nu kan jeg så bare håbe at møde hende igen i paradis, fx på onsdag til profeten klokken cirka 10 formiddag."


Artikel fra Journalisthøjskolen, af Thomas Mielcke:
Noter fra nichernes univers, 2.0
Øst for Paradis er ikke som alle andre biografer. Her kombineres filmen og caféen i håbet om at få folk til at føle sig hjemme. Kom med ind i en helt anderledes biograf på en helt almindelig onsdag.
Film og indslag med og om Øst for Paradis

11. august 2008
Indslag i nyhederne: Biograf reddet


30. september 2009
Middagsmagasinet på TV2 Østjylland
Interview med direktør Line Daugbjerg og Paradisets Engles formand, Marius Lyhne-KnudsenCrashguide til tilflyttere i Århus. Øst for Paradis anbefales et minut inde i filmen