Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Juleklip og børnefilm - fra 3 år
Julestue i Paradis! Klippe-klistre-værksted fra kl. 10, filmstart kl. 11.
Event
Juleklip og børnefilm - fra 3 år

Juleklip og børnefilm - fra 3 år

Vi holder klippe-klistre-dag, denne adventssøndag, hvor hele familien kan nyde en hyggelig formiddag/eftermiddag i Øst for Paradis' helt egen julestue i vores foyer fra kl. 10.00-13. Vi viser film i salene fra kl. 11.

Kom og vær med, når vi finder masser af ting frem, som kan omdannes til fabelagtigt julepynt.

Vi sælger glögg og små julekager og sætter børnefilm på, så man kan tage sig en pause fra julehjerte-klipperiet.Børnefilm fra 3 år:

JIMS VINTER
Instruktør: Gun Jacobsen

En græshoppe, som hedder Jim, vågner midt om vinteren og har glemt alt. Rundt omkring ham er der en hel masse hvidt og koldt. Det er selvfølgelig sne, men Jim ved ikke, hvad han skal bruge det til. Det eneste, han bekymrer sig om, er violinen. Underfundig tegnefilm for de allermindste lavet på baggrund af Thomas og Anna Clara Tidholms svenske børnebog.

DFI distribution. Sverige 2003. 13 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


HVOR LIGGER JULELAND?
Instruktør: Liller Møller

Karl Ludvig er en syv centimeter høj piberensernisse. Hver jul bliver han og hans piberenservenner taget frem af deres papæske og stillet op i et fint julelandskab med honningkagehus og vatsne - deres elskede 'Juleland'. Men en jul går det galt. Et vindpust fører Karl Ludvig væk fra sit trygge hjem - langt ud i den store, skræmmende verden udenfor. Fortabt og skrækslagen gennemlever Karl Ludvig nu sit livs store dannelsesrejse.

DFI distribution. Danmark 2006. 25 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


ERNST PÅ SKØJTER
Instruktør: Alice de Champfleury

Det er vinter, Ernst og mor skal i parken og stå på skøjter på den frosne sø. Ernst ser en sød lille skøjteprinsesse suse rundt på isen. Mor kalder, Ernst tager sit første skridt på isen, men kan ikke bremse og falder pladask foran et afspærret område, hvor isen er tynd. Ernst kommer op igen, skøjteprinsessen suser forbi ham, og Ernst følger efter hende så godt han kan.

DFI distribution. Danmark 2000. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


CIRKELINE: HØJT FRA TRÆETS GRØNNE TOP
Instruktør: Jannik Hastrup

Det er jul, og musene og Cirkeline laver gaver, bager kager og drager til sidst ud efter et juletræ. På vejen hjem er de ved at fare vild i snevejret, men den lille nissealf hjælper dem, og alle samles til den helt store julefest.

DFI distribution. 1970, 14 min, DK/Kort fiktion, Danmark