Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Torsdag 27. juni
Klub Venus: Sommersex!
En aften med Klub Venus om seksualitet, orgasmer og nydelse! Aftenens vært er relations- og seksualitetsvejleder Klara Sabalic.
Event
Klub Venus: Sommersex!

Klub Venus: Sommersex!

Sommersex: Unlock din seksualitet og opnå din nydelses fulde potentiale // Klub Venus

Øst for Paradis og Klub Venus inviterer til en spændende og oplysende aften om seksualitet, orgasmer og nydelse! Aftenens vært er relations- og seksualitetsvejleder Klara Sabalic fra Klub Venus.

Kom og deltag i samtalen om de forskellige aspekter af seksualitet, hvor vi særligt fokuserer på de forskellige typer af orgasmer, og hvordan man kan udforske sin egen nydelse og seksualitet på en sund og positiv måde. Lær nye måder at udforske din egen og andres krop.

Du kan også blive klogere på pleasure produkter, og hvordan du kan nyde dem med dig selv eller med en partner. På aftenen får I lov til at se, røre og høre om Klub Venus' udvalg.

Vi lover en tryg og indbydende atmosfære, hvor alle slags spørgsmål er velkomne. Aftenen er til for, at I kan få en bedre fornemmelse af, hvad der passer allerbedst til jeres behov og kroppe - i et frit og tabunedbrydende rum, hvor ingen spørgsmål er for store eller for små.

Husk! Tag meget gerne noget med at skrive med og på, da vi undervejs skal lave nogle øvelser og perspektivere emnerne til eget liv.

Billetpris: 100 kr. inkl. en øl

Arrangementet er del af Øst for Paradis' nye eventserie 'Seksualundervisning for voksne'.