Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Ringu - Gys i Paradis
Gyserfestival!
Event
Ringu - Gys i Paradis

Ringu - Gys i Paradis

Kon'nichiwa! Gyserfilmfestivalen Gys i Paradis byder på en uforglemmelig og (u)hyggelig aften, når turen denne lørdag går til Østen. Nærmere bestemt går turen til Japan og aftenens destination hedder "Ringu" (1998). En ikonisk gyserfilm, der med et forbandet videobånd, og en uhyggelig pige med langt sort hår, har hjemsøgt generationer, som nu får en unik oplevelse for at opleve filmen i biografen. Moovy Podcast varmer op til visningen inden, og sætter ord på hvordan asiatisk gys brød igennem til Vesten.

BEMÆRK: 'Ringu' er planlagt til at kunne opleves som en dobbeltvisning med zombiefilmen "Train to Busan".

OM FILMEN:

Et mystisk videobånd er efter sigende i cirkulation og en forbandelse rammer enhver, der ser båndet: Præcis syv dage efter dør man. Politiet har fundet ligene af en række unge mennesker - alle med ansigterne fortrukne i rædsel. En skeptisk journalist beslutter sig for at undersøge sagen nærmere og efter et større detektivarbejde kommer hun i besiddelse af båndet og ser det. Herefter ringer telefonen og hun bliver varslet om sin forestående død, der vil indtræffe nøjagtig én uge senere…