Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


POLITIK I PARADIS
Event
POLITIK I PARADIS

POLITIK I PARADIS

Synes du også, EU-politik kan virke lidt fjernt fra dagligdagen, og er du i tvivl om, hvad det egentlig er, der foregår i Europa-Parlamentet? I juni skal vi stemme til Europa-Parlamentsvalget, og derfor vil vi i Øst for Paradis gerne være med til at se på EU fra nye vinkler.

Vi inviterer til et gratis politisk event for unge, hvor vi både se film og tale med unge EU-politikere, og sammen skal vi blive klogere på, hvad det er EU-politik går ud på, og hvorfor det er vigtigt at bruge sin stemme.

Sammen med tre unge politiske kandidater til Europa-Parlamentet ser vi den underholdende og tankevækkende dokumentar Fantastic Machine, som handler om vores forhold til levende billeder, om YouTube-algoritmer, fake news og ikke mindst vores evige trang til selviscenesættelse.

Efter filmen diskuterer vi med udgangspunkt i de spørgsmål, som filmen rejser - vi tænker jo nok ikke lige over, at EU-politik også handler om, hvad det er, vi ser, når vi åbner vores mobiltelefoner. Vi skal også rundt om mange andre politiske emner, som du måske ikke ved, også har noget med EU at gøre. Vi glæder os til en anderledes, sjov og hyggelig politisk debat, hvor man må spørge om alt!

Undervejs byder vi på en forfriskning. Arrangementet er støttet af TuborgFondet og ganske gratis at deltage i. Der er begrænsede pladser, og derfor skal pladserne reserveres på forhånd. Tip din lærer om arrangementet og skynd jer at reservere plads til hele klassen.

Program for Politik i Paradis:

Kl. 10.00-10.15: Velkomst
Kl. 11.45-12.0: Pause og forfriskning
Kl. 12.00-12.45: Debat med EU-politikerePlakat: Kristine Helms // Kris Helms Studio