Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Den røde ø
Vi serverer et glas kold rosé efter filmen!
Event
Den røde ø

Den røde ø

Instruktøren bag 120 SLAG I MINUTTET, Robin Campillo, tager os med på en personlig rejse til sit barndoms Madagaskar. RED ISLAND er en nostalgisk, episk, sanselig og rørende film om spirende bevidsthed, barndommens fantasi, illusion og fornemmelsen af tabt paradis i sammenstødet mellem fransk kolonialisme og selvstændighed.

I Madagaskar i begyndelsen af 1970’erne oplever 10-årige Thomas de sidste rester af den franske kolonialisme. Med andre militærfamilier bor han, hans forældre og ældre brødre på en af de sidste franske militærbaser i udlandet. Som fan af den frygtløse tegneserieheltinde Fantômette bliver Thomas inspireret til at kaste et nysgerrigt og undersøgende blik på sine omgivelser. Gradvist får han brudt igennem overfladen til det tilsyneladende bekymringsfrie liv for udlandsfranskmændene, og hans øjne åbnes langsomt op for en anden virkelighed.