Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Stemmer i jazzen - Aarhus Jazzfestival
Se dokumentaren 'Stemmer i jazzen' om tre komponister og jazzmusikere: Christina Dahl, Benita Haastrup og Kathrine Windfeld.
Event
Stemmer i jazzen - Aarhus Jazzfestival

Stemmer i jazzen - Aarhus Jazzfestival

Jazzfilmen 'Stemmer i jazzen" tager dig med bag facaden på jazzens verden.

Træd ind i jazzens fortryllende univers med filmen "Stemmer i jazzen", der
inviterer dig med både frontstage og backstage til et møde med tre dynamiske danske komponister og jazzmusikere: Christina Dahl, Benita Haastrup og Kathrine Windfeld.

Disse internationalt anerkendte musikere har alle modtaget den prestigefyldte Ben Webster-pris, der hvert år uddeles til en kunstner med en personlig stemme i jazzmusikken. Prisen blev et særligt øjeblik i deres karrierer og markerede deres indflydelse på den nationale og internationale jazzscene.

Christina Dahl er saxofonist og komponerer musik til små & større ensembler. Hun mestrer evnen at fastholde intensiteten og nærheden i musikken og hendes spil varierer fra det mest intime og underspillede til det eksplosive.

Benita Haastrup er en karismatisk musiker, der har vundet flere priser for sit levende og farverige trommespil. Hun kendes blandt andet fra sin egen trio, orkesteret Sophisticated Ladies og spiller også en del børnejazzkoncerter.

Kathrine Windfeld har i en tidlig alder opnået stor anerkendelse med sit big band og sekstet. Skønt musikken er sofistikeret og kompleks, er den samtidigt stærkt iørefaldende og appellerende, takket være Windfelds naturlige sans for stærke melodier og fængslende rytmer.

Filmen er produceret af Ben Websters Fond.

Fotograf og klip: Morten Bo Larsen.

Varighed: 53 min.


Se mere her https://benwebsterfoundation.com