Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Torsdag 15. august
Sex
Seksualundervisning for voksne! Efter filmen vil der være en talk på scenen med psykolog Frej Prahl i samtale med biografdirektør Line Bjørn.
Onsdag 28. august
Sex
Vi byder på rundstykker og kaffe fra kl. 9.30
Seniorbio
Event
Sex

Sex

Det norske stortalent Dag Johan Haugerud (sidst aktuel med 'Barn') er tilbage med en hel trilogi: 'Sex', 'Drømme' og 'Kærlighed'. Den første af de tre film, 'Sex', får verdenspremiere i Berlin i februar og handler om to skorstensfejere (spillet af Thorbjørn Harr og Jan Gunnar Røise), som overrasker hinanden under frokosten en dag.

Den ene udpensler en erotisk drøm, hvor han har haft et erotisk møde med David Bowie. Og den anden beretter om tilfældig sex med en anden mand, som han straks har indviet sin hustru i.

Og nu har han vanskeligt ved at forstå, hvorfor hun dog mener, at han har været hende utro. Filmene er - det burde fremgå - virkeligt morsomme, men spidder samtidig samtiden og vort samvær i ét og samme, vidunderligt præcise hug.