Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Torsdag 22. februar
Faldne blade
Fredag 23. februar
Faldne blade
Lørdag 24. februar
Faldne blade
Søndag 25. februar
Faldne blade
Mandag 26. februar
Faldne blade
Tirsdag 27. februar
Faldne blade
Onsdag 28. februar
Faldne blade
Event
Faldne blade - LUX

Faldne blade

LUX PUBLIKUMSPRISEN 2024

Se de fem nominerede film til årets LUX PUBLUKUMSPRIS! Visningerne finder sted i Øst for Paradis og er helt gratis!

Se og bedøm filmene og vær med i konkurrencen om en rejse til Europaparlamentet hvor du kan deltage i selve prisuddelingen og møde instruktørerne bag de nominerede film.

Læs mere og deltag på www.luxaward.eu

Visningerne er arrangeret i samarbejde med Europa Cinemas, LUX Audience Award, European Film Academy, Creative Europe MEDIA og Europaparlamentet.

OM FILMEN:

Aki Kaurismäkis jury-prisvinder fra Cannes er en varm kærlighedsfilm fra det kolde Helsinki. To ensomme sjæle, begge på udkig efter kærligheden, mødes på en karaokebar.

Vejen mod lykken er dog ikke så ligetil – fra tabte telefonnumre til misforståede adresser, alkoholisme og en charmerende herreløs hund, må de to overvinde flere strabadser.

I Kaurismäkis klassiske retrostil (garneret med instruktørens velkendte, knastørre humor) kunne historien sagtens udspille sig for 50 år siden – hvis ikke det var for reportagerne fra krigen i Ukraine, der strømmer ud af den allestedsnærværende transistorradio.