Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Onsdag 15. november
Rumrejsen år 2001 - MINE AFTNER I PARADIS
Sammen med Paradisets Engle byder vi på en aften med film, oplæg v. Preben Mejer og vin!
Event
Rumrejsen år 2001 - MINE AFTNER I PARADIS

Rumrejsen år 2001 - MINE AFTNER I PARADIS

Velkommen til en ny runde af MINE AFTNER I PARADIS! En filmserie arrangeret af Paradisets Engle, hvor forskellige kendte personligheder præsenterer en yndlingsfilm på det store lærred.

Denne aften får vi besøg af Preben Mejer som præsenterer sci-fi-mesterværket RUMREJSEN 2001.

Aftenen rundes af ved Paradisets Engle, som byder på et glas vin og uformel hygge i biografens foyer.

OM PREBEN MEJER:

Preben Mejer er en af landets førende IT-eksperter og digital fremtidsforsker indenfor udvikling af IT og teknologi, bl.a. som medstifter af Alexandra Instituttet, Innovation Lab og IT Byen Katrinebjerg. Et af Prebens store fokusområder i dag er den digitale udviklings muligheder og udfordringer, ikke mindst AI - kunstig intelligens.

OM FILMEN 'RUMREJSEN 2001':

Stanley Kubricks mesterværk fra 1969 er genrens juvel, både hvad gælder form og indhold. En kompliceret og udfordrende billedgåde, der skildrer kampen mellem mennesket og maskinerne, præget af skønhed og religiøsitet, og hvor musik og bevægelse går op i en højere enhed. Kubrick tager os først med til en præhistorisk fortid, hvor jorden er befolket af aber, for derefter at springe flere årtusinder frem i tiden til rumtiden for til sidst at sende astronauten Bowman ud i rummets uendelige vidder, måske helt ud i udødeligheden.