Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


SILBA Aarhus: Et hus af splinter
I anledning af det Ukrainske parlamentsvalg dette efterår præsenterer foreningen SILBA den oscarnominerede dokumentar "Et hus af splinter" med oplæg fra instruktøren Simon Lereng Wilmont. Den årelange krig i det østlige Ukraine kræver sine ofre. Børn, vo
Event
SILBA Aarhus: Et hus af splinter

SILBA Aarhus: Et hus af splinter

I anledning af det Ukrainske parlamentsvalg dette efterår præsenterer foreningen SILBA den oscarnominerede dokumentar "Et hus af splinter" med oplæg fra instruktøren Simon Lereng Wilmont.
Den årelange krig i det østlige Ukraine kræver sine ofre. Børn, voksne og deres familier er drevet i fattigdom og social armod, og i mange tilfælde er det som altid børnene, der betaler den højeste pris. I et hus tæt på frontlinjen driver en lille gruppe engagerede socialarbejdere et børnehjem for de børn, som er blevet svigtet og forladt af deres forældre. Her kan de søge tilflugt og få et pusterum i de tilladte ni måneder, det tager myndighederne at afgøre barnets fremtidige skæbne.