Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Min enestående mor
Min enestående mor

Min enestående mor

Penélope Cruz slår gnister i rollen som en sårbar mor i dette uimodståelige og hjerteskærende portræt af en familie i opbrud.

1970’ernes Rom: En tid med store sociale og kulturelle forandringer. Familien Borghetti er netop flyttet ind på den øverste etage i et nyopført lejlighedskompleks, men den smukke udsigt kan ikke dulme den følelsesmæssige storm, der lurer internt i familien. Forældrene Clara (Penélope Cruz) og Felice (Vincenzo Amato) elsker ikke hinanden som førhen, men magter heller ikke at leve hver for sig. Clara finder trøst i kærligheden til sine tre børn, men da det ældste barn, datteren Adriana, udnytter sin anonymitet i det nye kvarter til at springe ud som dreng, bliver familierelationerne sat under et pres, der truer med at ændre den lille familie for altid.

MIN ENESTÅENDE MOR er et rørende, stærkt og personligt familiedrama med en universel fortælling om opvækst og opløsning; identitet og kærlighed. Historien er baseret på den prisvindende instruktør Emanuele Crialeses egne oplevelser.