Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Lørdag 10. juni
Øf!
Søndag 11. juni
Øf!
Øf!

Øf!

Da Bea fylder 9 år, får hun den mest nuttede pattegris - ØF - af Bedstefar Thorvald, som hun ellers først lige har mødt. Trods hendes forældres indledende tøven, overbeviser Bea dem om, at hun må beholde ØF - på den betingelse, at han skal gå til hvalpetræning og overholder familiens andre fastlagte regler. Men forældrenes manglende begejstring er faktisk ikke den største trussel mod ØF, eftersom Bedstefar Thorvald faktisk i al hemmelighed forbereder sig til 100 års-jubilæet for den store pølsekonkurrence, der organiseres af Selskabet for Kødprodukter fra Friske Grise!

ØF! er en charmerende, fornøjelig og hjertevarm fortælling om ægte venskab, familie, grønsager - og pølser. Glem alt om Babe den kække gris og Grisling – ØF har overtaget titlen som den mest nuttede gris nogensinde! Filmen havde premiere på Berlin Film Festival 2022 og er den første hollandske stop motion-spillefilm nogensinde.