Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Lørdag 13. maj
10 THINGS I HATE ABOUT YOU - CIN
Strikkebio! Medbring dit strikketøj og hyg i de bløde sæder. Med dæmpet belysning i salen.
Event
10 THINGS I HATE ABOUT YOU - CIN

10 THINGS I HATE ABOUT YOU

EVENT Strikkebio. Fat strikketøjet og sæt dig godt til rette i biografen! Filmen vises med en smule lys i salen, så maskerne fornøjet kan flyve af pindene.

En Shakespeare-filmatisering sat i scene på en amerikansk high school i 1990’erne lyder måske ikke som det mest oplagte match, men Gil Jungers frihånds-fortolkning af ’Trold kan tæmmes’ udsat for ungdommelig energi og teenagehormoner er et forbløffende godt match. Den yngste af de to Stratford-søstre er populær på skolen, men deres skrappe far har bestemt, at hun først må gå på date, når hendes ældre og mindre populære søster er afsat, så Cameron (Joseph Gordon-Lewitt), der er interesseret i lillesøsteren, betaler skolens berygtede bad boy, Patrick (Heath Ledger), for at kurtisere den vilde storesøster Kat (spillet så det gnistrer af Julia Stiles). Resten kan man næsten gætte sig til… Gil Junger, der tidligere har instrueret tv-serier som ’Et umage par’, bringer sin sans for timing og situationskomik med i ligningen, og resultatet er en film, man kun kan overgive sig til.