Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Søndag 12. marts
OSCAR NIGHT I PARADIS 2023
Forpremiere m. drinks og hele Oscarshowet!
Babybio
Event
OSCAR NIGHT I PARADIS 2023

The Fabelmans

Velkommen til OSCAR NIGHT I PARADIS 2023!

Sæsonen for filmpriser, funklende kjoler og slagkraftige takketaler er nu over os igen, og vanen tro skal vi selvfølgelig også hylde årets stærkeste film i Øst for Paradis!

Søndag den 12. marts kl. 22.00 byder vi indenfor til en festlig aften med rød løber, drinks, forpremiere på den Oscar-nominerede film THE FABELMANS - efterfulgt af LIVE transmission fra kl. 01.30 ca. direkte fra Dolby Theatre, Hollywood, hvor de prominente priser uddeles natten igennem.

Billetpris: 150 kr.

Prisen inkluderer billet til film, drinks og forfriskninger undervejs samt lidt morgenbrød når det bliver mandag morgen, og vi siger tak for i år!


OM THE FABELMANS

Et dybt personligt portræt af barndommen i USA i det 20. århundrede. THE FABELMANS er en `coming of age´ fortælling om en ung mands opdagelse af en knusende familiehemmelighed og en udforskning af filmkunstens kræft til at hjælpe os med at finde sandheden om os selv og hinanden.

The Fabelmans trækker inspiration fra Steven Spielbergs egen barndom, og Spielberg står også selv bag manuskriptet i samarbejde med Pulitzer-vindende manuskriptforfatter Tony Kushner, som tidligere har været nomineret til Oscars for manuskripterne på Spielberg’s film: Lincoln (2012) og München (2005).

Filmen er produceret af den tredobbelte Oscar-nominerede Kristie Macosko Krieger (West Side Story, The Post) i samarbejde med Spielberg og Kushner.

Aftenens program:

Kl. 22.00: Ankomst med rød løber og bobler i caféen
Kl. 22.45: Velkommen i salen - herefter visning af THE FABELMANS
Kl. 01.30: Live fra TV2's sendeflade og THE OSCARS!
Kl. 06.00 ca.: Morgenbrød i caféen. Tak for i år!


Vi ses til OSCAR NIGHT I PARADIS!