Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


HANNIBAL OG JERRY
Tag din hund med i biografen, når vi viser HANNIBAL OG JERRY med Hundebio. Sal A er kun for tobenede, mens sal C er for både hunde og deres ejere. Børn og unge under 15 år får 50% rabat på billetten.
Tag din hund med i biografen, når vi viser HANNIBAL OG JERRY med Hundebio. Sal A er kun for tobenede, mens sal C er for både hunde og deres ejere. Sal C har unummererede pladser. Børn og unge under 15 år får 50% rabat på billetten.
Event
HANNIBAL OG JERRY

HANNIBAL OG JERRY

Hannibal er en pæn og artig dreng, men far og mor synes, han hænger for meget foran fjernsynet. De forærer ham derfor hunden Jerry, som han bliver meget glad for. Jerry kan ikke gø, men kan til gengæld tale. Den snu legetøjsfabrikant Onkel Morfar og hans håndlanger Morbror Harry vil gerne have fat i Jerry, og det medfører diverse forviklinger, der bl.a. involverer en rar hundehandler, en uheldig glarmester og et særpræget politimakkerpar.