Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Søndag 16. april
WALL-E
Medbring dit eget glas eller potte og plant en stikling fra Plantecaféen efter filmen. Børn og unge under 15 år får 50% rabat på billetten.
Event
WALL-E

WALL-E

Til tonerne af 'Hello Dolly' trisser en lille affaldsrobot alene rundt på jordkloden omgivet af endeløse landskaber af skrald. 700 år ude i fremtiden er kun den lille soldrevne WALL-E og en enlig kakerlak tilbage, mens menneskene er fortrukket til et bedre sted ude i rummet. Af samme grund er 'WALL-E' en næsten ordløs film, en ode til filmkunsten i dens reneste form. Pixars animationsklassiker fra instruktøren af 'Find Nemo' er både en kritik af det vestlige konsumsamfund, et billede på vor tids angst for miljøkatastrofer og en rørende fortælling om, hvordan sød musik kan opstå mellem skrammel på en gold losseplads - og selv om den ligner en børnefilm, er der ingen tvivl om, at dens budskab og poesi i mindst lige så høj grad henvender sig til et voksent publikum.