Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Søndag 02. oktober
RIGET - del 2
Event
RIGET - del 2

RIGET - del 2

Tag vennerne med til seriemarathon-(u)hygge i biografen når vi viser hele Lars von Triers RIGET (del 2) søndag den 2. oktober på det store lærred i Øst for Paradis!

Som ekstra BONUS kan vi afrunde aftenen med en SNIGPREMIERE på den nye sæson 3 RIGET - EXODUS!

Billetten inkluderer en ambulancedrink i pausen.

RIGET - DEL 2//

Det står slemt til på Rigshospitalets neurokirurgiske afdeling. Hospitalsdirektøren, Bob, forlanger drastiske ændringer og opstramninger over hele linjen, mens overlæge Moesgaard desperat begynder i terapi. Den svenske overlæge, Helmer, er så tæt, men alligevel så langt fra, at få ryddet op i sin ophobede stak af sager. Et invaliderende møde med den uudgrundelige Rigmor gør det svært at flygte fra retsvæsenet og hans utallige danske fjender.

At spiritisten, Drusse, fik gjort en ende på sit arbejde gennem sin seance i kælderen ville være synd at sige. Riget har aldrig haft mere brug for spiritistisk hjælp, og de mange hvileløse ånder er desperate. Mødet med personificeringen af satan selv leder Drusse videre på sporet, men hans tilstedeværelse på hospitalet kommer til at få enorme konsekvenser. I mellemtiden er de medicinstuderende mere optaget af deres kærlighedsliv og ambulance-gambling end af deres studier. Professor Bondo lever med sin indsatte

kræftsvulst og har ikke givet op på sin forskning. Krogshøj synes noget kynisk efter sin genopstandelse fra de døde og Judiths barn, Lillebror, vokser hastigt, mens han kæmper for sit liv. Men ikke for enhver pris.


Aftenens program:

Kl. 17.30: Velkomst og intro v. Lise Benthin Præstgaard
Kl. 17.45: Afsnit 5+6
Kl. 20.10: Pause med drinks
Kl. 20.30: Afsnit 7+8
Kl. 23.00: Kort pause og intro til Exodus!
Kl. 23.10: EXODUS - Episode 1!
Kl. 00.10: Tak for i aftenRIGET - del 1 vises lørdag den 1. oktober.