Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Lørdag 01. oktober
RIGET - del 1
Event
RIGET - del 1

RIGET - del 1

Tag vennerne med til seriemarathon-(u)hygge i biografen når vi viser hele Lars von Triers RIGET (del 1) lørdag den 1. oktober på det store lærred i Øst for Paradis!

Som ekstra BONUS kan vi afrunde aftenen med en SNIGPREMIERE på den nye sæson 3 RIGET - EXODUS!

Billetten inkluderer en ambulancedrink i pausen.


RIGET - DEL 1//

På den ellers prestigefyldte neurokirurgiske afdeling på Rigshospitalet halter kommunikationen gevaldigt, og fatale fejl får store konsekvenser. Overlæge Moesgaard forsøger at højne afdelingens arbejdsglæde med hans nye tiltag, ’Operation Morgenluft’, men det synes usmageligt for hans nyeste medarbejder, den svenske overlæge Helmer. Helmer trues med anklager om arbejdsforsømmelse i forbindelse med at have opereret på den lille pige, Mona, der nu er efterladt permanent hjerneskadet, alt imens de stupide danskere driver ham til vanvid. Patologen Bondo drages til ekstremer i kampen for at blive klogere på det sjældne hepatosarcom. Det samme gør den medicinstuderende, Mogge, i hans forsøg på at få fingrene i søvnlaboranten, Camilla. Den blomstrende forelskelse mellem de to neurolæger, Krogshøj og Judith, er noget mere kompliceret, da Judith viser sig at være gravid fra et tidligere forhold. Rigets eneste håb synes at ligge i hænderne på den ældre spiritist, fru Drusse, som lyver sig til indlæggelse på neurokirurgisk afdeling. Med hjælp fra andre spiritister og sin søn, portøren Bulder, kommer Drusse på sporet af hospitalets mørke fortid fyldt med hvileløse sjæle…

Aftenens program:

Kl. 18: Velkomst og start på afsnit 1+2
Kl. 20.20: Pause med drinks
Kl. 20.45: Afsnit 2+4
Kl. 23.15: Kort pause og intro til RIGET EXODUS!
Kl. 23.25: Exodus - episode 1!
Kl. 00.25: Tak for i aften!

RIGET - del 2 vises søndag den 2. oktober.