Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Candela - PROUD
Velkommen til Proud Filmfestival!
Event
Candela - PROUD

Candela - PROUD

Fortalt i tre dele, kaster filmen Candela et blik på de hektiske og fatale dage før en orkan i Santo Domingo og afslører det lagdelte tragiske liv i Caribien. Iført neonlys og vægten af en forudbestemt fremtid, tager en kvinde drastiske handlinger efter at have besøgt en berømt natklub. En politidetektiv, deprimeret og desillusioneret over det korrupte politiske system, vælter sig i mangel på selvtillid og lader både kærlighed og retfærdighed slippe gennem fingrene på ham. Og endelig, funklende som drag queen, men desperat og hjerteknust udenfor scenen, forsøger en ung mand at sone for sin elskers tidligere fejltagelser. Ved at undersøge, hvordan livet for disse tre tilsyneladende fremmede fletter sig sammen, følger dette visuelt fristende drømmeri den udfoldede årsag og virkning af hver karakters handlinger, hvilket fører til den chokerende finale.

//

Som draget ind af en orkans spiraler, der truer Caribien, fletter livet for tre fremmede sig sammen i byen Santo Domingo: Sera, en pige fra den Dominkanske Republiks jetsetter-liv, der om natten krydser til slummen for at have sex med fremmede; Løjtnant Pérez, en ensom politimand, der efterforsker en sag i forsøget på at reparere hans brudte forhold til sin datter; og Candela, en drag queen i den lokale kabaretforestilling, der søger retfærdighed. Alle er de forenede af Renato - en ung digter og narkohandlers mystiske død.