Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Tirsdag 23. august
OECONOMIA - CIN
I samarbejde med Gode Penge, Den Grønne Studenterbevægelse og Mellemfolkeligt Samvirke! Vi byder på et glas vin efter visningen.

Event
OECONOMIA - CIN

OECONOMIA - CIN

EVENT Humoristisk og kreativ dokumentar om kapitalismens væsen. Oplæg ved foreningen Gode Penge og Den Grønne Studenterbevægelse før filmen.

Uligheden vokser. Bankernes kriser bliver betalt af kunderne. Pengene stiger til tops, men jordens ressourcer er på vej i bund. Men hvorfor det er sådan, er en anden sag, og hvis man hører til dem, der synes, at økonomi er komplet uforståeligt, så er ’Oeconomia’ lige sagen - og så er den oven i købet ret sjov! Med tysk grundighed og et stort overskud af humor og kreativitet føres vi ind i hjertet af en verden af glas og beton, hvor økonomer, bankfolk og CEOs med svingende held forsøger at forklare det kapitalistiske game. Det åbne spørgsmål er, om der overhovedet er et alternativ.

Efter filmen vil der være mulighed for at snakke med Gode Penge og Den Grønne Studenterbevægelse i vores foyer, hvortil vi serverer et glas rødvin - inkluderet i billetprisen.

OBS!!! Filmen er med engelske undertekster.