Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Mandag 10. oktober
Eiffel
Vi serverer et glas vin efter filmen.
Fredag 28. oktober
Eiffel
Start din weekend med friskbrygget kaffe, en lun croissant og en af ugens premiereaktuelle film! Vi åbner dørene fra kl. 9.30.
Onsdag 16. november
Eiffel
Vi serverer kaffe og rundstykker fra kl. 9.30.
Seniorbio
Event
Eiffel

Eiffel

Frankrig, 1889. Efter at have afsluttet sit arbejde med opførelsen af Frihedsgudinden, er Gustave Eiffel på toppen af sin karriere. Nu vil den franske regering have ham til at designe noget spektakulært til verdensudstillingen i Paris, men Eiffel er ikke begejstret for regeringens ideer.

Alt ændrer sig dog, da han møder Adrienne - en smuk og mystisk kvinde fra hans fortid. Gamle følelser blusser op på ny og deres forbudte lidenskab og kærlighed inspirerer Gustave til at ændre Paris for altid! Hans mål er et projekt der vil trodse tyngdekraften og række mod stjernerne. Et projekt for Frankrig og for kærligheden!

EIFFEL byder på en storslået og romantik historie om skabelsen af en af verdens mest ikoniske konstruktioner. En fortælling der oser af kærlighed, passion og åndeløst spændende drama! Du vil aldrig se på Eiffeltårnet på samme måde igen!