Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Fredag 02. december
Den perfekte chef
Start din weekend med en premiereaktuel film, en friskbrygget kop kaffe og en sprød croissant. Vi åbner dørene kl. 9.30.
Vi serverer et glas spansk rødvin efter premieren på DEN PERFEKTE CHEF!
Lørdag 03. december
Søndag 04. december
Den perfekte chef
Mandag 05. december
Den perfekte chef
Tirsdag 06. december
Den perfekte chef
Onsdag 07. december
Den perfekte chef
Onsdag 14. december
Den perfekte chef
Vi byder på kaffe og rundstykker fra kl. 9.30
Seniorbio
Event
Den perfekte chef

Den perfekte chef

‘Den perfekte chef’ er ikke kun en masterclass i underspillet, komisk timing fra Javier Bardems side, men også en på én gang ætsende og underfundig satire over livet på en helt almindelig arbejdsplads.

Blanco (Bardem) driver et familieforetagende og håber på at modtage en særlig udmærkelse for sin indsats, men så skal alt også stå snorlige. Og det kniber det med. En fyret medarbejder er på hævntogt, og gør alt for at spolere chefens nattesøvn. Blanco næstkommanderende er ude i en eksistentiel krise og begår fejl, der i en normal verden ville føre til øjeblikkelig fyring. Og så er der marketingpraktikanten, som kunne være Blancos datter, men som han ikke desto mindre har et alt for godt øje til. Det må bare spinne ud af kontrol!

’Den perfekte chef’ tog pladsen som Spaniens Oscar-kandidat (foran Almodóvar) og slog alle rekorder ved Goya-uddelingen i februar, hvor filmen var nomineret til ikke mindre end 20 priser - og vandt 6! – naturligvis inklusive 'Bedste film'. Filmen er med i Biografklub Danmark.