Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Torsdag 20. januar

Fredag 21. januar
Petite Maman
Start din fredag med en af ugens premiereaktuelle film, i selskab med en sprød croissant og en friskbrygget kop kaffe eller the. Vi slår dørene op kl. 9.30.

Lørdag 22. januar

Søndag 23. januar

Mandag 24. januar

Tirsdag 25. januar

Onsdag 26. januar

Torsdag 27. januar
Petite Maman
Babybio i Paradis! Vælg mellem 3 film. Vi åbner dørene kl. 9.15 og byder på varm kaffe eller the.

Event
Petite Maman

Petite Maman

Céline Sciamma (“Portræt af en kvinde i flammer”) er tilbage med endnu et mesterstykke!

Petite Maman er en ubegribelig smuk og magisk fortælling om fantasien og om mindernes kraft. Det er en hjertegribende mor/datter fortælling, som den sjældent er skildret, og den fortæller med nerve og varme en nostalgisk historie om at miste, men ikke mindst om at få.

Den otteårige Nelly har lige mistet sin elskede mormor, og hjælper sine forældre med at rydde op i moren, Marions, barndomshjem. Nelly går på opdagelse i huset og i de samme skove hendes mor, legede i da hun var lille pige. En barndom Marion har fortalt Nelly utallige historier fra.
Marion tager pludseligt alene tilbage til byen, og samme dag møder Nelly en pige på sin egen alder ude i skoven. Pigen er i færd med at bygge et træhus, hendes navn er Marion, og hun spørger om Nelly vil være med.