Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Dont Look Up
Dont Look Up

Dont Look Up

Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) studerer astronomi, og hendes underviser, dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), gør en enestående opdagelse af en komet i kredsløb inden for solsystemet. Problemet er, at den er på direkte kollisionskurs med Jorden. Det andet problem? Folk lader til at være ret ligeglade.

Det er åbenbart ikke specielt interessant at advare menneskeheden om en planetdræber på størrelse med Mount Everest. Med hjælp fra dr. Oglethorpe (Rob Morgan) begiver Kate og Randall sig ud på en medietur, der fører dem fra kontoret for den ligeglade præsident Orlean (Meryl Streep) og hendes følgagtige søn og stabschef (Jonah Hill) til æteren i det friske morgenshow The Daily Rip med værterne Brie (Cate Blanchett) og Jack (Tyler Perry).

Der er kun seks måneder til kometen rammer, men Kate og Randalls forsøg på at få opmærksomheden i en evig nyhedsstrøm og advare en offentlighed besat af sociale medier, før det er for sent, viser sig at være chokerende komisk. Hvad skal der til for at få verden til at se op?