Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Amour - Mine aftner i Paradis
Velkommen til MINE AFTNER I PARADIS! Se Hanekes mesterværk AMOUR med introduktion ved biskop Henrik Wigh-Poulsen og vin efter filmen.
Event
Amour - Mine aftner i Paradis

Amour - Mine aftner i Paradis

Sammen med vores støtteforening Paradisets Engle kan vi præsentere endnu en sæson med MINE AFTNER I PARADIS!

En filmserie med håndplukkede filmoplevelser til det store lærred, som indledes af en kendt Aarhus-personlighed, der har en helt særlig tilknytning til enten filmen eller måske til en helt særlig biografoplevelse, som de har haft i vores hyggelige sale.

Denne aften får vi besøg af biskop Henrik Wigh-Poulsen, der vil præsentere Hanekes mesterværk AMOUR.

Efter visningen byder vi på et glas vin og uformel hygge i foyeren.

Henrik Wigh-Poulsen har siden 2015 været biskop over Aarhus stift og siden 2018 præst for kongehuset. Han er opvokset på Djursland, har studeret i Aarhus og glæder sig dagligt over at være kommet hjem til byen og Øst for Paradis.

OM FILMEN:
Åbningsscenen er klassisk Haneke. En gruppe politifolk bryder en dør op og trænger ind i en lejlighed i Paris, hvor de bange anelser bekræftes: I sengen ligger en død kvinde. Herfra oprulles historien om Georges og Anne, hvis harmoniske hverdag langsomt kuldsejler, efterhånden som hun får det værre og værre ovenpå først ét og siden ét til slagtilfælde. Anne vil ikke indlægges på noget hospital, så Georges passer hende hjemme i lejligheden assisteret af en sygeplejerske - til deres datter Evas store misbilligelse.