Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


In the Mood for Love - Mine aftner i Paradis
Event
In the Mood for Love - Mine aftner i Paradis

In the Mood for Love - Mine aftner i Paradis

Velkommen til MINE AFTNER I PARADIS!

Sammen med vores støtteforening Paradisets Engle kan vi præsentere endnu en sæson med MINE AFTNER I PARADIS! En filmserie med håndplukkede filmoplevelser til det store lærred, som indledes af en kendt Aarhus-personlighed, der har en helt særlig tilknytning til enten filmen eller måske til en helt særlig biografoplevelse, som de har haft i vores hyggelige sale.

Denne aften får vi besøg af byens borgmester Jacob Bundsgaard, som viser det æstetiske mesterværk IN THE MOOD FOR LOVE.

Efter visningen byder vi på et glas vin og uformel hygge i foyeren.

Jacob Bundsgaard er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet, medlem af Aarhus Byråd siden 2002 og borgmester i Aarhus siden august 2011.

OM FILMEN:
Instruktør Wong Kar-Wais smukke mesterværk fra 2000 i en digitalt nyrestaureret udgave! Chow flytter med sin kone ind i et lejlighedskompleks, hovedsagligt beboet af shanghaikinesere. Tilfældigvis møder Chow den unge smukke Li-zhen.
Chows kone er ofte bortrejst - angiveligt på besøg hos slægtninge. Li-zhens mand er repræsentant for et større japansk firma og er derfor også tit på forretningsrejser.
De to forladte ægtefæller finder sammen i et moralsk dilemma - i et kompliceret, skyldbetonet kærlighedsforhold, som skæbnen vil er mere rent og uskyldigt end de omstændigheder, der gjorde det muligt.