Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Tirsdag 28. september
St. Vincent: The Nowhere In - CIN
Musikfilmfestivalen 2021! Vi serverer en kold øl inden filmen.

Event
St. Vincent: The Nowhere In - CIN

St. Vincent: The Nowhere In

Med ’The Nowhere Inn’ kommer du tæt på fænomenet Annie Clark aka St. Vincent ad veje som mildest talt ikke løber gennem den konventionelle rockgeografi.

For er der noget St. Vincent hader, så er det skabelontænkning. Såvel når det gælder sangskrivning, seksualitet, privatliv og kunstnerisk output – the works!

Så forvent ikke historien om pigen fra the Polyphonic Spree, der blev tour-musiker for Sufjan Stevens og til sidst fandt sig selv. Forvent ikke fortællingen om et forsømt skilsmissebarn, hvis far blev langtidsfængslet for hvidvaskning og anden grov økonomisk kriminalitet. Forvent slet ikke en klassisk rockumentary med en stribe snakkehoveder, der forløser fortællingen oven på et lag af pænt afstøvede arkivbilleder.

Det hér er en mockumentary, som begynder på bagsædet af en limousine i en ørken i en iscenesættelse, der er en David Lynch værdig, og som fortsætter backstage i et hyperstiliseret univers og herefter morfer til en metakritisk beretning om en skæv, supersensibel kunstnersjæl, som ikke lader sig styre af nogetsomhelst – slet ikke veninden og kollegaen Carrie Brownstein, som ’rejsen’ igennem forsøger at få hovedpersonen på ret kurs.

Vises uden undertekster.