Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Phil Lynott: Songs For While Im Away - CIN
Event
Phil Lynott: Songs For While Im Away - CIN

Phil Lynott: Songs For While Im Away

Den flot producerede dokumentar om Thin Lizzy-frontmanden Phil Lynott er en tillidsvækkende, gribende og gennemmusikalsk beretning om rockmaskineriets veje og vildveje.

Om en ung sort arbejderdreng, som voksede op hos sine bedsteforældre i en forstad til Dublin, fordi moderen var ude af stand til at tage sig af ham, og om hvordan han overvandt klasseskel, racefordomme og generthed og blev en af Irlands mest populære sangere – men betalte den ultimative pris for sin succes.

Lynott var en drømmer, en ’Wild One’ og en gudbenådet sangskriver, som op gennem 1970’erne skrev uforglemmelige hits som ’The Boys are Back in Town’, ’Cowboy Song’, ’Jailbreak’ og ’Sarah’ og karrieren igennem betragtede gennembrudshymnen, fortolkningen af folkesangen ’Whiskey in the Jar’, som et kors, han måtte bære.

Hør ham fortælle sin egen historie gennem arkivklip suppleret af anekdoter fra den nærmeste familie og fans som Adam Clayton, James Hetfield og Suzi Quatro.

Vises uden undertekster.