Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Fredag 14. maj
Kim Kanonarm
Den CPH DOX-aktuelle film om arkadespillets ukronede konge, Kim Kanonarm, vises i Paradis!

Event
Kim Kanonarm

Kim Kanonarm

Kan Kim Kanonarm slå verdensrekorden og spille arkadespil i 100 timer uden pause? En dansk feelgood-film om venskaber, drømme og high scores.

Kim Kanonarm er Danmarks ukronede konge af arkadespil fra 80’erne. Han samler på de enorme maskiner, og sammen med vennerne fra retro-klubben Bip Bip Bar på Nørrebro kan han få mange aftener til at gå med de udødelige spilklassikere. Men kan Kim også holde den kørende i hele hundrede timer? Det er målet, hvis Kim skal have papir på verdensrekorden. Derfor sætter han sig for - med utrættelig opbakning fra sit slæng af trofaste kammerater - at spille sig op til den ultimative high score. No sweat!

Men det kræver mere end bare udholdenhed og disciplin at blive en legende. Ikke mindst, når pointsystemerne i de antikke computerspil er nærmest uforståelige.

Mads Hedegaards herlige film om det nervepirrende forsøg er en charmerende og vanvittigt morsom feelgood-film med hjerte. Med sin gennemførte 8-bits retro-æstetik og udødelige persongalleri, er dette en født kultfilm fra en verden af parisertoast, 25 cl sodavand og langt nakkehår. Og om ægte venskaber, ikke mindst når livet er svært.