Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Kim Kanonarm
Den CPH DOX-aktuelle film om arkadespillets ukronede konge, Kim Kanonarm, vises i Paradis!
Event
Kim Kanonarm

Kim Kanonarm

Kan Kim Kanonarm slå verdensrekorden og spille arkadespil i 100 timer uden pause? En dansk feelgood-film om venskaber, drømme og high scores.

Kim Kanonarm er Danmarks ukronede konge af arkadespil fra 80’erne. Han samler på de enorme maskiner, og sammen med vennerne fra retro-klubben Bip Bip Bar på Nørrebro kan han få mange aftener til at gå med de udødelige spilklassikere. Men kan Kim også holde den kørende i hele hundrede timer? Det er målet, hvis Kim skal have papir på verdensrekorden. Derfor sætter han sig for - med utrættelig opbakning fra sit slæng af trofaste kammerater - at spille sig op til den ultimative high score. No sweat!

Men det kræver mere end bare udholdenhed og disciplin at blive en legende. Ikke mindst, når pointsystemerne i de antikke computerspil er nærmest uforståelige.

Mads Hedegaards herlige film om det nervepirrende forsøg er en charmerende og vanvittigt morsom feelgood-film med hjerte. Med sin gennemførte 8-bits retro-æstetik og udødelige persongalleri, er dette en født kultfilm fra en verden af parisertoast, 25 cl sodavand og langt nakkehår. Og om ægte venskaber, ikke mindst når livet er svært.