Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Kvinder i filmindustrien - Talk og film med Malou Reymann
Filmværket præsenterer film og talk med instruktør Malou Reymann og hendes film 'En helt almindelig familie'.
Event
Kvinder i filmindustrien - Talk og film med Malou Reymann

Kvinder i filmindustrien - Talk og film med Malou Reymann

Kom til gratis særvisning og talk med instruktøren bag den prisvindende "En helt almindelig familie".

Filmværket byder alle unge under 30 år indenfor i biografmørket mandag den 24. maj. Det bliver en aften i filmindustriens seje kvinders navn, når vi viser Malou Reymanns debutspillefilm, En Helt Almindelig Familie fra 2019.

Efter filmvisningen holder Reymann en talk om sin egen personlige fortælling: om det at være kvinde i et ellers mandsdomineret fag, og alle de udfordringer og udformninger arbejdet i filmbranchen kan føre med sig. Efter oplægget vil der være tid til spørgsmål fra salen.

Ved eventet byder vi på en god film, en spændende talk og noget gratis lækkert til ganen.

Om filmen:
"En helt almindelig familie" er er bygget på instruktørens, Malou Reymanns, egen opvækst, og portrætterer udfordringerne ved at vokse op med en transkønnet far.
Thomas, Helle, Emma og Caroline er en helt almindelig familie. Men da familiefaren Thomas fortæller, at han er transkønnet, vender det op og ned på alting. Familien kæmper for at holde fast i alt det, de havde sammen, mens de samtidigt må acceptere, at alting nu bliver anderledes. For kan Thomas, der nu hedder Agnete, stadig være en lige så stor del af familien? Og kan man overhovedet være far, når man er en kvinde?

Info:
Sted: Århus, Øst for Paradis, sal 1
Dato: 24. maj 2021
Tidspunkt: 17-20.00
Pris: Gratis for unge under 30 år
OBS: Billetbestilling er nødvendig (5 kr.)