Paradisgade 9C
8000 Århus C
86193122

COVID-19 GENÅBNING

Kære Gæst

Her hos Øst for Paradis har vi savnet at vise film i de små 3 måneder, vi snart har været lukket og men nu åbner vi endelig dørene for gæster igen fredag d. 29. maj.

Men vi får brug for jeres hjælp: For at alle kan få den bedst mulige oplevelse i Paradis, har vi nemlig lavet en række retningslinjer til baseret på sundhedsmyndighedernes anvisninger:

NY PROCEDURE FOR BILLETKØB:

For at mindske kødannelser og fysisk kontakt i vores foyer, opfordrer vi til, at du køber dine billetter online hjemmefra, før du ankommer til biografen.

Det vil ikke være muligt at reservere billetter uden køb. Dine billetter kan vises direkte på din telefon, så du behøver ikke printe dine billetter.

AFSTAND I SALENE:
Vi har indført nye lofter for antal gæster pr. sal, og der vil være ekstra afstand i form af tomme sæder mellem dig og de øvrige gæster i salen. Der bliver automatisk lavet et frit sæde mellem hver bestilling, men du kan godt bestille sæder ved siden af hinanden i den samme bestilling, så du kan sidde sammen med din kæreste eller andre nære relationer uden afstand.

Pga. afstandskravene er der begrænset kapacitet i salene, der hurtigere kan blive fyldt op.

NB: Grundet coronarestriktioner på biografsalenes kapacitet forbeholder vi os retten til at rykke billetkøb til højre eller venstre, men på samme række. Dette gør vi for at skabe flere ledige pladser og bedre muligheder for sammenhængende pladser i en sal.


CAFEEN:
Vores café vil selvfølgelig være åben, men vi opfordrer dig til at bruge dankort i stedet for kontanter.

Hjælp os med at undgå for mange mennesker i caféen og mød op max. 30 min. før din film starter.

Der er begrænset kapacitet i caféen, så du kan komme ud for, at der ikke er siddepladser.

Læs evt alle retningslinjerne for genåbningen af kulturinstitutioner her: http://www.poweredbyintegra.dk/diff\aarhusc\ftp_account/aarhusc_1590500425_Retningslinjer_for_genaabning_af_kulturproduktioner_og_arrangementer_med_siddende.pdf
Læs om retningslinjerne for caféer her: http://www.poweredbyintegra.dk/diff\aarhusc\ftp_account/aarhusc_1590500447_retningslinjer-for-ansvarlig-indretning-af-restauranter-cafeer-mv-140520.pdf

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG!