Vi har valgt at følge myndighedernes opfordring til at vi danskere undgår at forsamles i større antal. Biografen holder derfor lukket indtil andet forlyder her på hjemmesiden. For at læse mere klik da her...
Paradisgade 9C
8000 Århus C
86193122

LITTLE JOE

PREMIERE 3. DECEMBER 2020Alice er planteforsker på et laboratorium, der arbejder på at skabe en helt ny stamme af røde, smukke blomster, hvis pollen kan gøre deres ejere lykkelige og kurere depression. Hun beslutter sig for at kalde planten "Little Joe" til ære for sin teenagesøn Joe, som hun er singlemor for. En dag smugler hun en af planterne med hjem, og Joe begynder nu at opføre sig markant anderledes. Alice frygter, at den blomst, som hun selv har været med til at skabe, måske ikke er så harmløs, som hun først troede.

LITTLE JOE kryber ind under huden og vil ifølge Indiewire "do for greenhouses what "Psycho" did for showers". Hovedrolleindehaver Emily Beecham vandt ved Cannes Film Festival 2019 prisen for bedste skuespillerinde for sin rolle i LITTLE JOE, og instruktør Jessica Hausner var nomineret til Guldpalmen.