Paradisgade 7-9
8000 Århus C
86193122

TOUCH ME NOT

PREMIERE 8. NOVEMBER 2018.EN HYLDEST TIL DET UPERFEKTE
Årets Berlin-vinder TOUCH ME NOT er en kompromisløs tour de force ud i menneskets seksualitet. Sammen med sine karakterer springer instruktør Adina Pintilie ud i en undersøgelse af intimitet, kærlighed, krop, køn og seksualitet i en film, der sprænger grænserne mellem fiktion og virkelighed. Med protagonisterne Laura, Tomas og Christian giver TOUCH ME NOT en dybt empatisk indsigt i disse menneskers liv; et liv, der præges af et ønske om intimitet men en samtidigt iboende frygt for at nærme sig andre.

Laura, Tomas og Christian hungrer alle efter en følelse af intimitet, som de samtidig frygter. De arbejder med gamle mønstre, forsvarsmekanismer og tabuer med henblik på endelig at kunne føle sig frie og klar til at opnå intimitet med andre mennesker. Vi følger dem i deres søgen, og også instruktøren sætter sig foran kameraet og deler sine tanker og følelser med os. TOUCH ME NOT undersøger, hvordan vi mennesker kan finde sammenhørighed på de mest uventede måder, og hvordan vi kan elske andre, uden at miste os selv i processen.

Filmen vandt guldbjørnen i Berlin tidligere i år under stor debat, for her er virkelig en film, der udfordrer, provokerer og sætter tanker i gang - både om menneskets natur og om forhold til vores egen krop, køn og seksualitet. TOUCH ME NOT vil røre publikum, omfavne det, kærtegne det og sommetider slå det direkte i ansigtet; alt sammen for at få publikum til at se filmens karakterer – og hermed sig selv – i øjnene.

PRESSEN SKRIVER:
"EN SEKSUEL ODYSSÉ... SMUKT OG UMISKENDELIGT VIRKELIG"
CinemaOnline - 6 stjerner

"FASCINERENDE"
Filmmagasinet Nosferatu - 5 stjerner

"RAFFINERET OG SANSELIG"
CphCulture 5 stjerner

"EN UNIK OPLEVELSE"
Citylights Filmblog - 5 stjerner

"OVERRUMPLENDE ÆRLIGT INDBLIK I SEKSUALITETENS VÆSEN"
Filmmagasinet EKKO - 4 stjerner

"RØRENDE OG MENNESKEKÆRLIG"
Jyllands-Posten

Se filmen i disse biografer:

Gloria, København


Empire, København

Øst for Paradis, Aarhus

Cafébiografen Odense

Nicolai Bio, Kolding

Biffen i Nordkraft, Aalborg

Valby Kino

Kulturbiografen Frysehuset, Holbæk

Huset i Esbjerg