Paradisgade 9C
8000 Århus C
86193122

NORDIC ADVENTURE FILMFESTIVALVelkommen til Nordens største adventurefilm festival!

Verden er fuld af store eventyr. Fra den jyske vestkyst, over Himalaya, til storbyjunglen drages vi mennesker af at prøve kræfter med det ukendte. Vi gør det hver for sig, sammen med gode venner eller som del af et større fællesskab. I vores grundvold længes vi mod det ukendte, mod at flytte grænser – ganske enkelt fordi vi ikke kan lade være.


Når N.A.F.F. åbner dørene til årets festival rundt om i Skandinavien er det med et ønske om at bringe de mange eventyr, som opleves langt fra Alfarvej til de nordiske biografer, således eventyret kan opleves af alle med eventyr i blodet. Ambitionen er at samle film fra alle verdenshjørner og i alle genre, så alle har mulighed for at opleve eventyret og komme helt tæt på, når outdoorfolk verden over udfordrer grænserne. Og det er uanset om turen går til K2 for at bestige bjerge, til Japan for at stå på ski eller for at surfe i Mellemamerika. Eventyret lever i detaljen – uanset hvordan det udleves.

Hos Nordic Adventure Film Festival har vi siden 1996 været drevet af en vision om at vise årets vigtigste adventure film i nordiske biografer. Vi vil være omdrejningspunkt for en nordisk debat om grundvilkåret for det at rejse, for eventyret i sin essens, ja for hvorledes vi alle tager bedre hånd om vores planet. Og du inviteres hermed med til at deltage i debatten – både under festivalen og på vores sociale medier.

Vi ses derude – og i biografmørket!


PROGRAM I ØST FOR PARADIS

Torsdag 3. december

Kl. 19.00: PATAGONIA ADVENTURE RACE - WITH SPIRIT

Kl. 19.00: THE WALL OF SHADOWS

Kl. 21.15: JUST SORRY FOR MY FEET

Fredag 4. december

Kl. 17.30: PÅ AFVEJE I LIBANON

Kl. 19.00: BOB GRAHAM: THE KRISTINA S MADSEN STORY
Hold dig opdateret med program og nyheder om N.A.F.F. på festivalens facebookside samt instagram.