Paradisgade 9C
8000 Århus C
86193122

JAZZ FILM FESTIVALJAZZ FILM FESTIVAL 2020

Denne sommer er det vores store fornøjelse sammen med JAZZ FILM FESTIVAL at præsentere en række jazzfilm, der bringer musikkens magi til det store lærred!Billetter koster 95 kr. og købes via linket ved hver forestilling.


PROGRAM

Søndag 12/7

CHICK COREA - THE MUSICIAN
(OBS! Erstatter BORN TO BE BLUE, der desværre aflyses)
En berusende og medrivende fejring af Chick Corea's 70 år, hvor han i et månedlangt engagement på Blue Note, samlede og optrådte sammen med de mange verdenskendte fantastiske musikere som han har skabt og udøvet musik med i utallige unikke konstellationer.


Mandag 13/7

Kl. 19.00: LET'S GET LOST
Stjernefotografen Bruce Webers knitrende sort/hvid-portræt af trompetisten, sangeren og stilikonet Chet Baker betragtes af mange som jazzdokumentaren over alle.


Onsdag 15/7

Kl. 19.00: BILL FRISELL - A PORTRAIT
Et karakterportræt af en vor tids mest anerkendte og indflydelsesrige guitarister, Bill Frisell, i en flerstrenget fortælling om hans musikalske personlighed og hans konceptuelle ideer.


Filmene har engelsk dialog og vises uden undertekster.


Læs mere om JAZZ FILM FESTIVAL og kræfterne bag lige her: http://jazzfilmfest.com/

COVID-19: I Øst for Paradis følger vi sundhedsmyndighedernes anbefalinger ved forsamlinger og filmarrangementer, både ved din helt almindelige biografoplevelse såvel som til vores særlige events.
Vil du læse mere om biografens retningslinjer KLIK HER.