Paradisgade 9C
8000 Århus C
86193122

OSCAR NIGHT 2020!Kom med til en af årets største filmbegivenheder når vi inviterer til OSCAR NIGHT I PARADIS!

KØB BILLET HER!

Gå ikke glip af en forrygende aften og nat i filmens tegn når de prestigefyldte priser uddeles live fra Hollywood! Vi sørger for rammerne omkring den perfekte OSCAR NIGHT og disker blandt andet op med bobler, forpremiere som opvarmning til ceremonien, samt Oscar-quiz med dertilhørende præmier fra lokale sponsorer.

Vi åbner dørene kl. 22:30 med bobler og rød løber. Kl. 23.30 viser vi en forpremiere på den Oscarnominerede film BOMBSHELL, før vi kl. 01.30 ca. stiller om til THE OSCARS 2020, som vi livestreamer i salen.

I løbet af natten vil der være konkurrencer med præmier, samt et par små lækre overraskelser. Når den sidste takketale klinger af og dagslyset rammer Aarhus, byder vi på en croissant, inden vi siger tak for denne gang!

Modsat Hollywood er der ingen dresscode i Paradis, så du bestemmer helt selv om du vil komme i dit stiveste puds eller din blødeste pyjamas. Aftenens bedste og mest gennemførte outfit bliver belønnet med en lækker præmie.

Så kom og vær med til vores helt særlige OSCAR NIGHT I PARADIS, hvor der er plads til glitter og gyldne statuetter, men også blitzende kameraer, dyner og hyggesnak i salen.

Vi ses til OSCAR NIGHT I PARADIS!OBS! Til denne aften kan billetterne kun købes og ikke forhåndsreserveres. Vi gør desuden opmærksom på, at billetten giver adgang til filmvisning, forplejning og sikrer en plads i salen. Selve live-transmissionen af showet er åben såfremt der måtte være ledige pladser.