Paradisgade 9C
8000 Århus C
86193122

BØRNEFILM I EFTERÅRSFERIEN

BØRNEFILM I EFTERÅRSFERIEN!


I Øst for Paradis kan vi glæde børn og barnlige sjæle med et håndplukket udvalg af kvalitetsbørnefilm i efterårsferien - både filmperler fra vores egen import samt et par premiereaktuelle titler.

Se vores program for efterårsferiens familiefilm her:


Alle dage fra lørdag den 12. oktober til og med søndag den 20. oktober:

Kl. 10.00: WINKYS HEST
OM FILMEN:
Den 6-årige kinesiske pige Winky Wong flytter med sin mor til en lille by i Holland, hvor hendes far driver en kinesisk restaurant. Det er svært at flytte til et nyt land med andre traditioner og et helt anderledes sprog. Hun elsker at besøge naboerne tante Cor og onkel Siem, der driver en rideskole, og i begyndelsen er Winkys eneste ven en pony. Hendes største drøm er at få sin egen hest, men hvor skal hun få sådan en fra? Hendes forældre har i hvert fald ikke råd.
En dag i skolen hører Winky om Saint Nicholas, der minder meget om julemanden. Han kommer hvert år ridende på en hest og giver gaver til søde børn på sin fødselsdag den 5. december. Da hun får at vide, at han snart kommer til byen, aner hun pludselig et håb: hun må ønske sig en hest af Saint Nicholas.
Da Saint Nicholas ankommer på skolen og forærer hende et stykke legetøj, løber Winky grædende ud af klasselokalet og ud i skolegården, hvor hun finder en stor, smuk hvid hest tøjret til sin cykel. Hun rider den hjem uden at vide noget om al det kaos og drama, der følger i hælene på dem.

Book billet


Kl. 10.20: GOOSEBOY (+ kl. 12.10 og kl. 16.10)
OM FILMEN:
I ”Gooseboy” møder vi drengen Viggo, der lever og ånder for spilverdenen. En dag ændres hans liv dog brat, da en gås crash-lander på altanen.
Det viser sig ovenikøbet at gåsen kan tale! Gåsen er desperat for at indhente sin flok, men har brækket vingen, så Viggo må træde i karakter og hjælpe sin nye ven.
Sammen kommer de på en forunderlig, fantastisk og farverig rejse, der viser sig langt mere krævende end Viggo nogensinde havde kunne forestille sig!

Book billet


Kl. 10.30: MUMITROLDEN OG KOMETEN
OM FILMEN:
Sommeren er som somre plejer at være i Mumidalen: varm og hyggelig - og fuld af
muligheder. Men en nat bliver det storm, og langt ude i himmelrummet lyser et rødt øje,
som bliver større og større for hver dag. Det er en komet, som kommer nærmere og
nærmere. Himlen er rød, havet trækker sig tilbage, og alt småkryb pakker sammen og
flygter. Når man er lille, er det vanskeligt at forstå, at jorden kun er en lille gnist i det store
verdensrum. Mumitrolden og vennerne Sniff og Lille My drager ud på en spændende
færd for at finde ud af mere om kometer og de lærer, at de ikke er så farlige endda.

Book billet


Kl. 12.20: MUGGE OG VEJFESTEN
OM FILMEN:
Mugge opdager, at hans mor er blevet forelsket i den uimodståelige crossfit-træner Pierre og vil nu forlader Mugge og hans far.
Det kan Mugge overhovedet ikke acceptere. Han beslutter sig for at gøre alt hvad han kan, for at bringe sine forældre sammen igen.
Forsøget skal foregå ved den store årlige vejfest. Så sker det, der bare ikke må ske... vejfesten aflyses. Alt håb synes ude, og dog...

Book billet