Paradisgade 7-9
8000 Århus C
86193122

OSCAR NIGHT 2019

Kom med til en af årets største filmbegivenheder når vi holder OSCAR NIGHT I PARADIS!

Gå ikke glip af en forrygende aften og nat i filmens tegn, hvor vi sørger for rammerne omkring den perfekte OSCAR NIGHT. Vi disker blandt andet op med bobler, filmvisning som opvarmning til ceremonien, samt Oscar-quiz med dertilhørende præmier fra lokale sponsorer.

Vi åbner dørene kl. 23:00 med bobler og rød løber. Til midnat sætter vi Barry Jenkins' (Moonlight) IF BEALE STREET COULD TALK på som opvarmning, hvorefter vi stiller om til THE OSCARS 2019, som vi livestreamer i salen.

I løbet af natten vil der være konkurrencer med præmier, samt et par små lækre overraskelser, som vi serverer på et sølvfad for dig i salen. Der vil også kunne købes forfriskninger hos vores café i stueetagen hele natten. Når showet er forbi og dagslyset rammer Aarhus, byder vi på en croissant, inden vi siger tak for denne gang.

Modsat Hollywood er der ingen dresscode i Paradis, så du bestemmer helt selv om du vil komme i dit stiveste puds eller din blødeste pyjamas. Aftenens bedste og mest gennemførte outfit bliver belønnet med en lækker præmie.

Så kom og vær med til vores på én gang glamourøse og tilbagelænede OSCAR NIGHT I PARADIS, hvor der er plads til glitter, men også blitzende kameraer, dyner og hyggesnak i salen.

OBS! Til denne aften kan billetterne kun købes og ikke forhåndsreserveres. Vi gør desuden opmærksom på, at billetten giver adgang til filmvisning, forplejning og sikrer en plads i salen. Selve live-transmissionen er åben såfremt der måtte være ledige pladser.