Paradisgade 7-9
8000 Århus C
86193122

TWIN PEAKS: THE RETURN

VI ELSKER SERIER og Øst for Paradis præsenterer en dag i David Lynchs syrede univers.

Vi er stolte af at kunne vise tre dele af den nye Twin Peaks serie fra 2017 (del 1, 2 og 8). Foruden disse tre afsnit byder dagen på en introduktion til universet ved Andreas Halskov og Kim Sørensen, en audiovisuel quiz, tærte og "Damn fine coffee". Gør som Leo og tag festhatten på, for det bliver sjovt!

Twin Peaks var særegen og banebrydende, og i maj 1991 blev det for meget for broadcastkanalen ABC, som tog serien af æteren. Det hele sluttede dystert og surrealistisk, og den sidste replik, "How's Annie?", hang i luften som en frustrerende cliffhanger indtil serien blev genoplivet ca. 25 år senere.

Den nye sæson havde premiere på Showtime og Cannes i 2017, og den var om muligt endnu mere vild og lynchsk end den oprindelige serie. Den blev mødt med stående ovationer i Cannes, blev vist på MoMA, og der blev lavet en hel filmfestival dedikeret til det avangardistiske ottende afsnit, som adskilte sig markant fra alt andet, der nogensinde er blevet vist i tv. Men dette var heller ikke tv, måtte man forstå. Det var en 18 timer lang film, skabt af en kompromisløs kunstner med næsten frie rammer.

For både de inkarnerede fans og de blot nysgerrige er der denne dag rig mulighed for at dykke helt ned i Lynchs mysteriefyldte verden, når vi viser tre af de mest skelsættende afsnit.

PROGRAM:
Introduktion v/ Andreas Halskov og Kim Sørensen
Audiovisuel quiz
Visning af del 1 og 2
Kaffe og tærte
Visning af del 8

Entréen er gratis til filmdelen, men der er fortrinsret til dem, der køber billetter til quiz, kaffe og kage (samlet pris 135 kr). Eventuelle ledige pladser fordeles på dagen.

Billetter til quiz, kaffe og kage (inkl. sikret plads til filmdelen) kan købes HER eller ved fysisk henvendelse i biografen.